Casa Li Multi

Casa Li Multi, dat “huis van Mirte” betekent, vernoemd naar de bessen waar de typisch Sardijnse likeur Mirto, van gemaakt wordt. BILD1202Het huis bestaat uit vier appartementen: twee appartementen op de eerste verdieping en twee appartement op de begane grond (waar Hinke en Franco er een van  bewonen).

Er is een heerlijk zwembad met buitendouches, een overdekt gemeenschappelijk terras met een buitenkeuken waar uw gastheer Franco graag de heerlijkste gerechten maakt.

                                                                                Met producten uit de eigen groentetuin maakt hij van elk gerecht een feest!

DSC_0318a (2) diverse oude pc 096

DSC03122 DSC03095 DSCN0910

DIGITAL CAMERA

BILD1096DSC03107[1] DSC03218[1]DSC03251-001[1]DSC03233[1]

P1010460

Casa Li Multi, met het strand op slechts 950 meter, Porto Ottiolu op 900 meter met haar kleine haven. Agrustos ligt 600 meter ver en Budoni 3,5 km. Het gezellige San Teodoro op slechts 5 km en Olbia op 35 km. Casa Li Multi dichtbij-002 U bent binnen 3 minuten op het mooie zandstrand van Porto Ottiolu. Olbia rijdt u aan in 25 minuten, Alghero in 1 uur en 45 minuten en Cagliari ligt op 2,5 uur rijden.

 

Het gebruik van zwembad, speeltoestellen en fietsen is geheel voor eigen risico.

One Reply to “Casa Li Multi”

  1. Ik ben inmiddels twee keer een poosje op Casa li Multi geweest en vind het een heerlijk plekje. Het is rustig en landelijk en toch heb je de bewoonde wereld vlakbij: stranden, restaurantjes, etc. Bij warm weer ga je lekker met een koud biertje op het terras zitten en als het dan toch te warm wordt, neem je gewoon even een duik in het zwembad. Het is een fijne uitvalsbasis voor dagtripjes over dat prachtige ruige eiland waarvan de inwoners zeggen dat God bij het scheppen van de wereld nog een handje stenen overhad, die in de zee wierp en zie! daar was Sardinië.
    Hinke en Franco zullen er alles aan doen het verblijf aangenaam te maken en voor niet-Nederlanders is het fijn dat Hinke bijna alle talen spreekt die er in West-Europa worden gesproken.
    Voor wie kinderen heeft een ideale plek: pas een paar honderd verder is de doorgaande weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*